Menu’s April 2019

Suggestiemenu €57,50 p.p.

Duo van hapjes
+++++
Sashimi van geelvintonijn / wilde zalm / soja / gember
+++++
Soepje van bloemkool / grijze garnalen
+++++
Asperges / gebakken ganzenlever / Iberico / Porto
+++++
Filet van lam “churraco style” / boterraap / brunoise van aardappel / beukenzwam
+++++
Crêpe Suzette “new style”
Of
Irish Coffee
Of
DEGUSTATIE VAN KAASSOORTEN (supplement van € 4,00)
Wijnarrangement: €21,00 p.p. (BOB-versie €15,00 p.p.)

Bistro-menu 42,00 p.p.

Wachtbordje
+++++
Garnaalkroket met gefruite peterselie
of
Asperges à la Flamande
+++++
Gegrilde rode tonijn / Asperges  / krieltjes / Noilly Prat
of
Filet mignon pepersaus
of
Côte à l’os (per 2p) Béarnaise of pepersaus (+ €3,00 p.p.)
+++++
Crème brûlée of Dame Blanche of Irish Coffee
of
Degustatie van kaassoorten of moelleux van chocolade (supplement van €4,00 pp)