Voorgerechten klassiekers

Garnaalkroket / gefruite peterselie (2 stuks)


Zacht gerookte zalm met klassieke garnituur


restaurant, bistro, eten, gastronomisch, Kruisem, Zingem, Ouwegem, Oudenaarde, De Pinte, Deinze, Gent, Eke, Nazareth, lekker eten Soepje van Asperges, grijze garnalen


Carpaccio van Coppa “Iberico” met truffelolie, fleur de sel en Parmezaan


Asperges AA, à la Flamande of met Schotse zalm (hoofdgerecht +€7,00)


Carpaccio van tomaat, grijze garnalen



Voorgerechten suggesties

Gebakken ganzenlever / appel / Porto


restaurant, bistro, eten, gastronomisch, Kruisem, Zingem, Ouwegem, Oudenaarde, De Pinte, Deinze, Gent, Eke, Nazareth, lekker eten Soepje van Asperges, grijze garnalen


Carpaccio van Coppa “Iberico” met truffelolie, fleur de sel en Parmezaan


Asperges AA, à la Flamande of met Schotse zalm (hoofdgerecht +€7,00)


Carpaccio van tomaat, grijze garnalen



Hoofdgerechten klassiekers

Filet Mignon “Rosini” / seizoensgroenten / gebakken ganzenlever


Steak tartaar / handgesneden frietjes


Côte à l’os, béarnaisesaus (per 2 personnen, prijs per persoon)


Gebakken Noordzeetong met handgesneden frietjes en sla


Filet Mignon / slaatje / handgesneden frietjes / béarnaise of pepersaus


Gegrilde tonijn / seizoensgroenten / mousseline


Salade met gebakken kip, appel en kerrie


Asperges AA, à la Flamande of met Schotse zalm (hoofdgerecht +€7,00)


Tagliata, rucola, Parmezaanse kaas, balsamico, gnocchi


Gebakken zalm, Noilly Prat, saffraan, mousseline, tomaat, basilicum


Asperges AA, gebakken ganzenlever, Iberico, krieltjes



Hoofdgerechten suggesties

Kalfszwezerikken / oude Tierenteyn-mosterd / variatie champignons


Filet Mignon “Rosini” / seizoensgroenten / gebakken ganzenlever


Steak tartaar “Mi-cuit” met gebakken ganzenlever


Asperges AA, à la Flamande of met Schotse zalm (hoofdgerecht +€7,00)


Tagliata, rucola, Parmezaanse kaas, balsamico, gnocchi


Gebakken zalm, Noilly Prat, saffraan, mousseline, tomaat, basilicum


Asperges AA, gebakken ganzenlever, Iberico, krieltjes



Hoofdgerechten salades

Salade met gebakken kip, appel en kerrie



Nagerechten

Sabayon met Marsala / vanilleroomijs


Mousse van chocolade


Gekarameliseerde appeltjes/ kaneel / vanilleroomijs


Vanilleroomijs / warme chocolade


Selectie van kazen


Selectie van kazen / bijpassend glas wijn


Sorbet van Granny Smith appel


Sorbet van Citroen met Vodka


Moeulleux van chocolade / vanilleroomijs/ crumble


Café Glacé



Kinderkaart

Kinderijsje


Kinder dame blanche